Wegenbouwmaterialen

Wegenbouwmaterialen kopen doet u bij de Ruiter in Reduzum. Het goed verharden van wegen of terreinen is een kunst op zich en vraagt enige kennis. Dit heeft alles te maken met de duurzaamheid, het comfort, de draagkracht en de afwatering. Een goede fundering en een stevige onderlaag zijn bij iedere vorm van wegenbouw dan ook van groot belang. Bij De Ruiter Erfverharding en Transport verharden wij voornamelijk met grind en aanverwante materialen.

Mogelijkheden wegenbouwmaterialen

Voor het plaatsen van een goede onderlaag en een goede erfverharding bieden wij u verscheidene mogelijkheden.

Neem direct contact met ons op

Contactgegevens

  • 0566 - 602 340
  • 06 - 534 339 33
  • info@deruitertransport.nl
  • Stadhouderlaan 208, 8448 PX Heerenveen

Onze Producten

Menggranulaat


Menggranulaat, ook wel repac genoemd, is eigenlijk niets anders dan gebroken puin, maar kan nog steeds uitstekend verwerkt worden bij bijvoorbeeld het verharden van een onderlaag voor een bestrating. Voor decoratieve doeleinden is het niet geschikt. Wij leveren snel en u kunt bij ons precies bestellen wat u nodig heeft.

Vraag naar de mogelijkheden

Freesasfalt


Bij een reparatie aan het wegdek wordt de toplaag van de weg doorgaans weggefreesd. Het materiaal dat daarbij vrijkomt wordt freesasfalt genoemd en is erg geschikt om te gebruiken bij het opharden van bijvoorbeeld een bedrijfsterrein of een oprit. Freesasfalt bevat bitumineuze materialen en die hebben een bindende werking, wat het zo geschikt maakt voor het verharden van bepaalde stukken grond.

Vraag naar de mogelijkheden

Betongranulaat


Beton dat vrijkomt bij bijvoorbeeld het slopen van een gebouw, kan heel goed hergebruikt worden. Nadat het is bewerkt (Lees: breken, zeven, reinigen) kan het als grondverharder worden gebruikt of als toeslagmiddel in het maken van nieuw beton. Als het puin uit minimaal 45% beton bestaat spreekt men van Gebroken Puin.

Vraag naar de mogelijkheden