Erfverharding – Aanleg & onderhoud

Aanleg en onderhoud van erfverharding Reduzum

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van erfverharding. Denk hierbij aan opritten, wegen, parkeerplaatsen, maar ook aan bijvoorbeeld tuindecoratie.

Erfverharding is erg belangrijk, want uw huis of bedrijf moet te allen tijde goed bereikbaar zijn. Het is toch zeker niet de bedoeling dat u of een van uw klanten vast komt te zitten op weg naar uw bedrijf? Maar ook de uitstraling is belangrijk, want u werkt of leeft tenslotte het liefst in een inspirerende omgeving waar u zich thuisvoelt. Bij De Ruiter weten wij wat ons te doen staat en kunnen wij u helpen met een goede en degelijke erfverharding die ook nog eens gezien mag worden.

De voordelen van De Ruiter

Wij werken met een groot aantal verschillende grindsoorten en hebben het juiste materiaal in huis om de klus bij u snel en efficiënt te klaren. Nadat wij ons werk gedaan hebben kunnen de meest uiteenlopende voertuigen u makkelijk bereiken en ziet het er allemaal ook nog eens prachtig uit. Wij verrichten ook het benodigde grondwerk en werken in nauw overleg met u samen zodat u precies dat resultaat krijgt dat u voor ogen had.

Neem direct contact met ons op

Contactgegevens

  • 0566 - 602 340
  • 06 - 534 339 33
  • info@deruitertransport.nl
  • Stadhouderlaan 208, 8448 PX Heerenveen

Recente Projecten

Erfverharding Leeuwarden